Györök strand - Afrodite apartmanház

Tartalomhoz ugrás
  • Családoknak és gyermekeknek: 120 méter homokos partszakasz, játszótér, homokozó, gyermekmedence, vízicsúszda, gyermekanimáció.
  • Pihenni vágyóknak: árnyas és napos területek váltakozása, napozóstég.
  • Aktív időtöltésre vágyóknak: strandröplabda, vízibicikli kölcsönzés, kajak, kenu, SUP bérlés, a nyílt vízfelületen kialakított vízilabdapálya, vízikosárlabda.
  • Biztonságunk érdekében: vízimentők és orvosi felügyelet a strand nyitva tartási idejében, értékmegőrző.
  • Egyéb szolgáltatások: ingyenes internet, kerékpártároló, sportszerkölcsönző, ingyenes parkoló, éttermek a gasztronómiai élményekért.


A balatongyöröki strand vize kiváló minőségű és kristálytiszta, minden évben a legjobbaknak járó kékhullám zászló kitüntetéssel díjazott. 2015-ben a legmagasabb pontszámot a balatongyöröki strand kapta Balatontipp internetes régiókalauz által indított, Legkedveltebb Balatoni Strand versenyen!
2018-ban a Balaton “Legzöldebb” Strandja Balatongyörök Községi strandja lett, amelynek kiválasztásakor a bírálati szempontok között volt egyebek között a környezeti nevelés, a takarékos vízhasználat, a megújuló energia használata, a kerékpáros megközelíthetőség, az állatvédelem és a helyi termékek forgalmazása.

apartman logó
apartmanház, Balatongyörök
Vissza a tartalomhoz