Borhetek - Afrodite apartmanház

Tartalomhoz ugrás
BORHETEK
_________________

Májustól késő őszig sok rendezvény (folklór, komolyzene, ifjúságnak szóló zene, térzene, bálok, borfesztivál, szüreti felvonulás, boros forgatag, búcsúk, sportversenyek, képzőművészeti kiállítások és egyéb műsorok) várja az üdülővendégeket, a turistákat, az érdeklődőket.

A környéken rendszeresek a júliusban kezdődő és még kora ősszel is tartó „borhetek”, a szüreti mulatságok, a borfesztiválok. Kiemelkedõ gasztronómiai esemény az évente megrendezésre kerülő halászléfőző-verseny.

BORNAPOK
_________________

A megújult hangulatos parti sétányon a környék kiváló boraival, ízletes ételekkel, gyermekprogramokkal,
jó zenével, kézműves vásárral esténként pedig utcabállal várják az érdeklődőket.

            

A Nyugat-Balaton legjobb borfesztiváljait (Gyenesdiás - Balatongyörök - Vonyarcvashegy) összefogó Júliusi Bormuri keretében kerül megrendezésre a Balatongyöröki Borfesztivál, amely idén ünnepli 19. születésnapját.
Szeretettel várnak mindenkit július 17-20. között a Balaton-parton, a móló melletti sétányon, ahol 11 zalai és Balaton-környéki borház kínálja nedűit, valamint koncertek, gyermekprogramok várják a látogatókat.
       
Helyszín: parti sétány
Belépő: ingyenes
A Balaton-parton felállított "Borutcában" a környék boraival és hagyományos ételeivel várják négy napon át a látogatókat az árnyas fák alatt megrendezett Balatongyöröki Borfesztiválon, mely több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza.
A késő délután kezdődő programok közt egyaránt szerepelnek gyerekeknek szánt zenés előadások, mesejátékok, valamint könnyűzenei koncertek, folklórműsorok és esténként tánczene. A rendezvény kísérő programja a kézműves kirakodó vásár, ahol mindenki talál magának vásárfiát.
Finom borokkal, ízes ételekkel, szórakoztató programokkal várjuk Önöket a móló melletti sétányon, a Borutcában.

apartman logó
apartmanház, Balatongyörök
Vissza a tartalomhoz